Инфо

 

"Хвала! - Заједно за превенцију рака дојке"

08. април 2014.

У оквиру Националне кампање „Србија против рака“, Алфа банка је, у сарадњи са Министарством здравља Републике Србије, креирала јединствену “MasterCard Hvala” кредитну картицу. Картицу која чини добра дела.

Приликом сваке трансакције овом кредитном картицом, Алфа банка одваја искључиво део својих средстава и уплаћује их у фонд Националног програма за превенцију рака дојке. Корисници ове кредитне картице без уложених додатних трошкова и напора, постају активни донатори у овој хуманој акцији.

Од прикупљених средстава обезбеђени су апарати неопходни за савремену дијагностику рака дојке за здравствене установе у Кладову, Крагујевцу, Ваљеву, Нишу, Ужицу, Врању, Пироту, као и за Институт за онкологију и радиологију Србије.

Циљ Националне кампање Министарства здравља Републике Србије „Србија против рака“ је смањење броја новооболелих и броја пацијента преминулих од последица малигних обољења, уз развијање свести грађана о значају превентивних прегледа. Више информација о “MasterCard Hvala” картици можете пронаћи на следећем линку.

 

            

 

Додатни материјал:

Брошура

Досадашња сарадња

Постер

 

 

Информацију можете погледати и на сајту Министарства здравља Републике Србије: линк.

 

Канцеларија за скрининг рака