Info

 

"Hvala! - Zajedno za prevenciju raka dojke"

08. april 2014.

U okviru Nacionalne kampanje „Srbija protiv raka“, Alfa banka je, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, kreirala jedinstvenu “MasterCard Hvala” kreditnu karticu. Karticu koja čini dobra dela.

Prilikom svake transakcije ovom kreditnom karticom, Alfa banka odvaja isključivo deo svojih sredstava i uplaćuje ih u fond Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke. Korisnici ove kreditne kartice bez uloženih dodatnih troškova i napora, postaju aktivni donatori u ovoj humanoj akciji.

Od prikupljenih sredstava obezbeđeni su aparati neophodni za savremenu dijagnostiku raka dojke za zdravstvene ustanove u Kladovu, Kragujevcu, Valjevu, Nišu, Užicu, Vranju, Pirotu, kao i za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije.

Cilj Nacionalne kampanje Ministarstva zdravlja Republike Srbije „Srbija protiv raka“ je smanjenje broja novoobolelih i broja pacijenta preminulih od posledica malignih oboljenja, uz razvijanje svesti građana o značaju preventivnih pregleda. Više informacija o “MasterCard Hvala” kartici možete pronaći na sledećem linku.

 

            

 

Dodatni materijal:

Brošura

Dosadašnja saradnja

Poster

 

 

Informaciju možete pogledati i na sajtu Ministarstva zdravlja Republike Srbije: link.

 

Kancelarija za skrining raka